Sådan lytter du til lydbøger på din computer

Mens det er meget lettere end nogensinde at lytte til lydbøger, kan det stadig være overvældende at finde den rigtige metode. Der er mange lydbøger at vælge imellem, afhængigt af hvad du foretrækker at læse eller lytte. De er sjovere at lytte til end dem, du læser. Lydene og nuancerne lyder meget mere naturlige. Det er næsten som om du er i samme scene som forfatteren. Du føler historien, følelserne og figurernes følelser.

Lydbøger kan også nemt afspilles fra din iTunes-konto, uanset om du har en iPhone eller iPod Touch. Dette giver dig mulighed for at tage alle dine lydbøger med dig, hvor og når du vil. Dette gør det nemt at lytte til dine lydbøger, uanset hvor du er. Med så mange populære apps, der er tilgængelige til Android og iOS, er smartphonen den nemmeste metode til at udføre denne opgave.

Du kan også få adgang til lydbøger via den webbaserede station. Det er et lager af mange populære lyddownloads. Stationen kan styres via en simpel hjemmeside. Hver dag tilføjes nye historier, der derefter kan streames af lydbogsstationer over hele kloden. Disse lydbøger er også tilgængelige via stationen via din iTunes-konto.

Librivox Premium blev for nylig introduceret af virksomheden. Det fungerer på samme måde som Librivox Audio Network’s gratis “My Fiction” ansøgning. Du kan vælge, hvilke gratis lydbøger du vil lytte til, og derefter synkronisere med din Librivox-konto. Du kan gemme dine valg og afspille dem direkte fra din enhed. Eller du kan downloade dem til din computer. Denne funktion kan kræve, at du opretter en Librivox-konto, før du kan få adgang til den. Hvis du tidligere har købt lydbøger fra hørbare, kan du stadig få adgang til dine titler ved hjælp af de samme kanaler.

Folk lytter oftest til lydbøger via deres computere, fordi størstedelen af disse apps kan bruges sammen med den aktuelle software. Hvis din enhed ikke er kompatibel med lydbogsapps, kan du stadig finde fantastiske bøger, der kan lyttes til via din enhed. De fleste softwareprogrammer til lydoptagelse understøtter både den “oprindelige” iBooks-software og den gratis Librivox. Uanset om din enhed er en Kindle eller en computer, vil det sandsynligvis være muligt at finde en hørbar lærebog at lytte til på din enhed.

Lydbøger har gjort det muligt at lytte til dine yndlingsbøger på en ny måde, og de vil kun vokse i popularitet. Selvom disse apps ikke er tilgængelige for dig, bør du stadig overveje dem. Du finder en app, som du elsker at lytte til, i betragtning af alle valgene. Du kan også lytte til flere lydbøger på én gang uden frygt for, at det er distraherende. Uanset hvilken type lydbog du leder efter, bør det være muligt at finde den.