Vil Angelina Jolie modtage blomster når sit barn er født?

Hvis Brad Pitt ved noget om virkningen af blomster, vil han være sikker på at sende en stor, smuk buket eller arrangement til snart at blive mor til sit barn, Angelina Jolie.

Blomsterne er en traditionel gave sendt til nybagte mødre af mange grunde: de har en fantastisk indvirkning på følelserne af alle, der ser dem; de kan tilpasses til enkelt og lejligheden, og de er nemme at bestille. Men Hvornår er det bedste tidspunkt at sende blomster til en ny mor og hvilken slags blomster bør du sende? Nå, der er virkelig ingen begrænsninger, men jeg har nogle forslag.

Med hensyn til timingen af din gave, overveje at have blomster leveret til den nye mor hjem, efter at hun bringer barnet hjem. Må ikke få mig forkert, det er en vidunderlig ting at modtage blomster på hospitalet, men i dag nye mødre ikke typisk ophold i hospitalet mere end et par dage før den blev udgivet. Også, at kort tid på hospitalet er normalt en hektisk aktivitet med første fodringer, første bade og mange besøgende. Selvom din smukke blomster vil lyse op i hendes værelse, behøver hun ikke meget tid til at nyde dem. Når de hektiske dage er forbi, familien så er til at bære den nye baby, de personlige ejendele af mor og baby, nogen gaver modtaget under opholdet, og alle blomster ud af hospitalet, passe dem ind i bilen, og transportere dem alle hjem — forhåbentlig uden nogen ite MS breder. På den anden side hvis du sende blomster til hendes hjem et par dage efter fødslen af barnet, den nye mor vil have haft tid til at slappe lidt, vil være i stand til at nyde dit vidunderlige gave, og hun vil ikke have at flytte dem fra det særlige sted hun vælger at vise dem.

Nu bør til spørgsmålet om, hvad slags blomster du give. Nå, er der de traditionelle gaver af enten pink eller blå blomster afhængig af kønnet på barnet. Disse ordninger er ofte præsenteret i kurve prydet med charmerende udstoppede bjørne eller andre babylegetøj. Populariteten af disse ordninger kommer fra den simple kendsgerning, at de er vellidt. Du er ikke tilbøjelige til at gå galt, når du vælger en traditionel arrangement.

Men hvis du gerne vil give en gave af blomster, der virkelig skiller sig ud, tage hensyn den nye mor personlighed, yndlingsfarver og foretrukne blomster. Fortæl din Blomsterhandler lidt om den nye mor og følelsen du ønsker blomster at skildre. For eksempel, hvis den nye mor er meget trendy og elsker lyse farver, lad din Blomsterhandler vide. Han eller hun kan derefter foretage en gave, der siger “Tillykke med din nye baby” på en måde, der er lige så enestående som den nye mor, selv.

Når det er sagt, hvad tror du en Angelina Jolie-esque barsel arrangement afspejler hendes utraditionelle visninger og stærke personlighed ville ligne? Jeg ville elske at være Blomsterhandler givet denne udfordring!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.