Visa købmand konto

Hvad kan et visum sælgerkonto gøre for at hjælpe din virksomhed? Du kan blive overrasket over. Tale med kolleger i dit område af virksomhed, og chancerne er mange af dem allerede har et visum købmand konto. Dybest set, den måde det virker er, at en bank eller andre finansielle institution vil gennemgå din ansøgning om et købmand services konto, der kan være knyttet til en virksomhed Visa konto du bruger i øjeblikket eller ønsker at åbne. Hvis din virksomhed kredithistorie og nuværende forretningstype mødes med godkendelse fra underwriter, din konto vil blive åbnet og du kan være klar til ny virksomhed i løbet af få timer.

En Visa erhvervskonto kan du acceptere dine kunders kreditkort betalinger, som er en af de største grunde folk ønsker at få denne type af konto. Hvis du er vant til at accepterer kun kontant eller check betalinger, du vil elske den lethed, hvormed du kan knalde en kundes kreditkort og har betalingen behandles øjeblikkeligt, således at pengene flyder direkte til din angivne checkkonto gennem en Underwriter-udpegede gateway system. Du kan leje færre ansatte til at gennemføre et endnu højere niveau af virksomhed, der kan øge din indtjening med 400%. Blot aflæse et kort eller at lade kunder nøglen i et kreditkortnummer på en af dine operative systemer vil gøre livet lettere og sjovere.

At opnå et visum købmand konto kan give yderligere fordele, da du kan bruge din nye kreditlinje til at købe tekniske tjenester og set-up, der var tidligere utilgængelig. For eksempel, du kan købe eller lease en kreditkortprocessor til din butik eller hjem baseret virksomhed. Du også kan få en trådløs model til salg forbundet med leverancer, seminarer, konferencer, og messer. De fleste ejere af små eller hjem baseret virksomhed har ikke en masse kontanter til at betale for disse ting direkte, men en Visa kreditlinje vil give mulighed for at oprette typen tjenester, der vil hjælpe din virksomhed arbejde mere effektivt.

Din Visa erhvervskonto kan hjælpe dig betale for en Personsøger eller en debet processor. Måske ønsker du at investere nogle kredit til en telemarketing-projekt. Uanset hvad du har brug at udvide dit kundegrundlag og få din virksomheds navn før tusindvis af potentielle kunder, er de nogle af de ting, som en Visa-konto med merchant services kan hjælpe dig med. Sørg for du får den lavest mulige rente, og undgå en variabel rente Visa, da de månedlige gebyrer kan stige og falde drastisk, afhængigt af økonomien på et givet tidspunkt. Vælg i stedet en fast rente på den laveste procentdel, der er til rådighed. Brug din kredit-konto til at købe elementer, som passer med din virksomheds business plan og månedlige budget. Aldrig købe spontan elementer eller nyde impulskøb, som din kredit balance kunne få kraftigt ud af en hånd meget hurtigt.

Komme i kontakt med en Visa konto udbyder, der er villige til at knytte merchant services til din konto for mere information om hvordan man ansøger om et visum købmand konto.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.